Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Automatizari pentru porti (automatizari-porti.ro).

Site-ul Automatizari pentru porti (automatizari-porti.ro) este operat de societatea Diafan SRL, cu sediul in Str. Traian, nr. 15, Alba, Alba Iulia, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J01/1411/1991.

S.C. Diafan SRL  este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal al A.N.S.P.D.C. la nr. 28498

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Automatizari pentru porti (automatizari-porti.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Automatizari pentru porti (automatizari-porti.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Automatizari pentru porti (automatizari-porti.ro) si a tertilor cu care Automatizari pentru porti (automatizari-porti.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Automatizari pentru porti (automatizari-porti.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Automatizari pentru porti (automatizari-porti.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  .

Nota de informare privind protectia datelor personale:

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa prin posta sau curier rapid pe adresa societatii noastre